Winkelwagen

Subtotaal: €0.00
Totaal: €0.00
Zoek op kenteken

NL

Zoek op nummer
Zoek een onderdeel

Wij zijn de autosloperij uit Groningen die u zoekt

Al vele jaren is de Boer Auto Onderdelen dé specialist in het recyclen van sloopauto’s en losse auto onderdelen. Dankzij de juiste expertise en technieken kan onze autosloperij uit Groningen op verantwoorde wijze afgeschreven auto’s recyclen en zoveel mogelijk auto onderdelen een nieuw leven geven.

Wanneer u uw sloopauto bij ons aanbiedt zorgen wij als RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer) gekwalificeerde autosloperij voor een correcte en uiteraard eerlijke afhandeling. Doordat er bij ons ongekend veel verschillende merken en modellen binnen komen zijn wij bovendien het perfecte adres wanneer u bijzondere auto onderdelen zoekt.

Uw auto bij onze sloperij in aanbieden

Wilt u van uw afgekeurde sloopauto af? Dan nemen wij niet alleen al het regelwerk dat hierbij komt kijken voor u uit handen, maar bieden wij ook een eerlijke prijs. Ongeacht de aard van de schade kan onze autosloperij uit de provincie Groningen alle auto’s (bijna) altijd gebruiken, ook als deze is afgekeurd voor de APK. Naast particulieren kopen wij ook sloopauto’s van verzekeraars in.

Wij halen indien gewenst de sloopauto voor u op en zorgen voor een nette afhandeling van de vrijwaringsprocedure. Dit scheelt u al een hoop tijd! Onze autosloperij uit de provincie Groningen hanteert een innovatieve werkwijze en werkt met een eigen database waarin wij vervolgens alle details en onderdelen van uw auto verwerken.

Staat uw auto in België of een ander land? Ook dan kunnen wij deze in overleg voor u ophalen.

Hoe werkt de aanmeldingsprocedure van onze autosloperij?

Wij doen u uiteraard graag een vrijblijvend voorstel voor uw sloopauto. Stuur in dat geval een e-mail naar inkoop@reclycar.nl), Om een goede inschatting te kunnen maken is het belangrijk dat u duidelijke foto’s van de auto toestuurt en een zo compleet mogelijke omschrijving. Gegevens die voor ons onder andere belangrijk zijn:

  • Merk/model
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • Aard van de schade
  • Aantal deuren
  • Motortype
  • Indien aanwezig nog andere bijzonder eigenschappen

U kunt uiteraard ook bij ons langskomen. U vindt Hier. de adresgegevens van onze autosloperij en openingstijden. Vanzelfsprekend zijn wij ook telefonisch bereikbaar op nummer 0599 613 237. Onze inkoopafdeling kan op basis van uw informatie zo snel mogelijk een goede prijs voor u maken.

Opzoek naar losse auto onderdelen?

Wilt u niet van uw auto af, maar deze juist opknappen? Ook dan helpt onze autosloperij uit de provincie Groningen u graag verder! Dankzij de hardwerkende inkoopafdeling en onze innovatieve database, kunnen wij u tal van auto onderdelen van diverse merken aanbieden. Gebruik hiervoor een van onze zoektools bovenaan deze pagina. Dit is een ideale manier om op zeer betaalbare wijze toch aan kwalitatief goede onderdelen te komen.

Op onze website vindt u een actueel aanbod van sloopauto’s. Eveneens bent u natuurlijk van harte welkom om langs te komen bij onze sloperij. Onze medewerkers denken graag met u mee en kunnen u adviseren bij het bepalen van de beste onderdelen voor uw auto.

Dankzij het efficiënte inkoopprogramma van onze autosloperij kunnen wij u ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen gloednieuwe auto onderdelen aanbieden.

Wat kan onze autosloperij uit de provincie Groningen voor u betekenen?

Of u nu uw (afgekeurde) sloopauto wilt verkopen of op zoek bent naar losse auto onderdelen, schroom niet om direct contact met ons op te nemen! Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor uw auto.