Winkelwagen

Subtotaal: €0.00
Totaal: €0.00
Zoek op kenteken

NL

Zoek op nummer
Zoek een onderdeel

Koplampen vervangen

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u uw auto koplampen wilt vervangen. Echter zijn er ook diverse kostenplaatjes wanneer u dit van plan bent. Nieuwe koplampen kunnen, afhankelijk van het merk, namelijk een stevig prijskaartje dragen. Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven te vinden.

Koplampen dragen natuurlijk bij aan uw veiligheid en die van uw directe omgeving. Blijven rondrijden met een kapotte koplamp(en) is daarom ten zeerste af te raden en zelfs strafbaar. U dient in dat geval zo snel mogelijk het defect te (laten) verhelpen.

Daarnaast kunnen koplampen ook zeer bepalend zijn voor de totale uitstraling van uw auto. Het is daarom logisch dat voor veel mensen de vorm en het design van een koplamp doorslaggevend zijn bij de zoektocht naar koplampen.

Type koplamp

Er zijn nogal wat keuzes wanneer u uw koplamp wilt vervangen. Een koplamp bestaat immers uit meerdere onderdelen en u kunt zelfs een koplamp helemaal samenstellen naar uw eigen wensen.

Daarnaast zijn er nogal wat merken, vormen en maten om uit te kiezen. Overigens dient u natuurlijk rekening te houden met de mogelijkheden die uw auto biedt. Niet ieder type of merk koplamp zal passen of vraagt om grotere aanpassingen aan uw auto.

Ook op het gebied van functionaliteit is er steeds meer mogelijk. Zo zijn er koplampen die mee kunnen draaien wanneer u een bocht maakt of zichzelf automatisch afstellen.

Uiteraard wilt u het beste voor uw auto, maar in dat geval loopt u al snel tegen hoge kosten aan. Gelukkig zijn er alternatieve manieren om de mooiste koplampen tegen relatief lage prijzen aan te schaffen.

Gebruikte/tweede hands koplampen kopen

In plaats van de volle prijs te betalen voor een gloednieuwe koplamp kunt u natuurlijk ook tweedehands/gebruikte koplampen kopen. De moderne autosloperij van De Boer auto onderdelen krijgt dagelijks afgekeurde sloopauto’s binnen, waarvan de onderdelen vaak nog in prima staat verkeren. Deze kunt u vervolgens tegen zeer schappelijke prijzen overnemen.

Op onze website vindt u het actuele aanbod auto onderdelen. Heeft u uw ideale koplamp gezien? Wacht dan niet te lang, want onze voorraad verandert dagelijks! De sloopauto’s die wij binnen krijgen worden uiteraard altijd eerst gevrijwaard voordat wij de onderdelen hiervan aanbieden.

De sloopauto’s die wij binnen krijgen zijn van de meest uiteenlopende merken waaronder ook uit het hogere segment. Wij krijgen daarbij zowel nieuwe als oudere modellen binnen. Zoekt u koplampen die al enige tijd uit productie zijn gehaald? Grote kans dat u bij ons alsnog slaagt!

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken bieden wij ook gloednieuwe auto onderdelen aan die wij wereldwijd tegen zeer lage prijzen inkopen. Ideaal om alsnog tegen scherpe prijzen aan gloednieuwe koplampen te komen.

Meer weten?

Heeft u interesse in ons aanbod koplampen? Kom dan gerust langs op ons terrein in Stadskanaal (Groningen). Onze monteurs denken bovendien graag met u mee.

Ook kunt u ons uiteraard telefonisch, per e-mail of zelfs via social media bereiken. Bekijk hier al onze contactgegevens of raadpleeg onze website voor meer informatie.