Winkelwagen

Subtotaal: €0.00
Totaal: €0.00
Zoek op kenteken

NL

Zoek op nummer
Zoek een onderdeel

Zeer voordelig uw versnellingsbak vervangen of reviseren

Is uw versnellingsbak kapot gegaan en wilt u deze vervangen of reviseren zonder de hoofdprijs te moeten betalen? Dan helpt De Boer Auto onderdelen u graag verder! Als moderne autosloperij bieden wij een enorm assortiment auto onderdelen aan, waaronder versnellingsbakken van vele merken!

Het vervangen of reviseren van uw kapotte versnellingsbak door een gebruikte versnellingsbak kan u veel kosten schelen. Dankzij onze innovatieve database houden wij onze voorraad auto onderdelen nauwkeurig bij en kunnen wij u alles vertellen over de geschiedenis en technische specificaties van de onderdelen. Onze medewerkers denken bovendien graag met u mee en kunnen u adviseren bij het reviseren van uw versnellingsbak.

Versnellingsbak revisie kosten

Dagelijks krijgt onze autosloperij tal van schadeauto’s binnen van de meest uiteenlopende merken. Ook luxere automerken krijgen wij regelmatig binnen. Deze auto’s zijn veelal afgekeurd, maar beschikken vaak nog wel over onderdelen die in uitstekende conditie verkeren. Doordat het om gebruikte auto onderdelen gaat, kunt u een versnellingsbak bij ons voor een fractie van de nieuwwaarde kopen.

Wat voor versnellingsbak u daarom ook zoekt, de kans is groot dat u bij ons slaagt. Op onze website vindt u een actueel aanbod van sloopauto’s die bij ons zijn binnengekomen.

Onze medewerkers zijn daarbij zeer kundig in het demonteren van schadeauto’s, waardoor u gegarandeerd bent van een versnellingsbak die in prima conditie verkeert. Indien er sprake is van minimale schade of afwijkingen wordt u hier natuurlijk over ingelicht.

Als RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) gecertificeerde autosloperij worden onze schadeauto’s altijd eerst gevrijwaard voordat de onderdelen worden aangeboden. Ook juridisch hebben wij uiteraard alles uiteraard netjes geregeld.

Uw versnellingsbak vervangen met nieuwe onderdelen

Wij begrijpen dat uw voorkeur bij het reviseren van uw versnellingsbak wellicht toch uit gaat naar nieuwe onderdelen. Ook dan bent u bij onze autosloperij aan het juiste adres.

Naast gebruikte auto onderdelen die wij uit schadeauto’s halen, verkopen wij ook gloednieuwe auto onderdelen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kopen wij wereldwijd losse auto onderdelen in tegen zeer scherpe prijzen. Hiermee kunnen wij ons assortiment zo compleet mogelijk maken. Via onze website kunt u eenvoudig op automerk of zelfs onderdeelspecificaties zoeken naar losse auto onderdelen.

Staat de versnellingsbak die u zoekt er niet tussen? Schroom dan niet om alsnog contact met ons op te nemen. Het kan zomaar zijn dat uw gewenste auto onderdeel alsnog binnen enkele dagen bij ons binnen komt. Hiervan houden wij u dan direct op de hoogte. Ook kunnen onze medewerkers met u meedenken over een eventueel geschikt alternatief.