Winkelwagen

Subtotaal: €0.00
Totaal: €0.00
Zoek op kenteken

NL

Zoek op nummer
Zoek een onderdeel

Inkoop van schadeauto’s en verkoop van auto onderdelen

Wil je jouw schadeauto verkopen of ben je juist op zoek naar voordelige losse auto onderdelen? Als RDW gekwalificeerd specialist in de inkoop van schadeauto’s helpen wij je direct verder!


Inkoop van schadeauto’s

Heeft je auto dermate schade opgelopen dat je deze wilt verkopen? Wij geven aangeboden schadeauto’s een tweede kans. Wij kopen van zowel bedrijven als particulieren schadeauto’s in en ongeacht de aard van de schade kunnen wij jouw auto bijna altijd gebruiken!

Wanneer wij schadeauto’s binnen krijgen volgt allereerst de procedure van vrijwaring. Dit gebeurt uiteraard geheel volgens de actueel geldende normen van de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Hiermee wordt de vorige eigenaar van de auto volledig vrijgesteld van alle verplichtingen.

Vervolgens worden alle eigenschappen, onderdelen en technische aspecten vastgelegd in onze database. Hierdoor beschikken wij altijd over actuele en accurate informatie van onze voorraad.

Wanneer je jouw schadeauto wilt aanbieden raden wij aan om op voorhand duidelijke foto’s van de auto naar ons toe te sturen. Op deze manier krijgt onze inkoopafdeling een beter beeld van jouw auto en kunnen wij je een beter bod doen. Ons bod is daarbij uiteraard altijd vrijblijvend en wij halen je schadeauto snel op in heel Nederland, België en zelfs vanuit andere landen binnen Europa.

Wanneer jouw schadeauto als geheel niet meer te verkopen is recyclen wij de auto volledig, waarbij bruikbare onderdelen een nieuwe bestemming krijgen en de sloopauto op een verantwoorde wijze wordt afgevoerd. Je kunt ons dus beschouwen als een moderne autosloperij met een innovatieve werkwijze, waardoor wij schadeauto’s en sloopauto’s bijna volledig kunnen recyclen.

Purchase of damaged cars and sales of car parts


Verkoop van losse auto onderdelen

Dankzij onze innovatieve werkwijze rondom schadeauto’s vind je bij ons alle auto onderdelen, accessoires en toebehoren die je nodig hebt.

Onze gedreven inkoopafdeling kan daarbij continu een uitgebreid assortiment gebruikte auto onderdelen bieden tegen gunstige prijzen. Wij beschikken bijvoorbeeld over een uitgebreid netwerk van verzekeringsmaatschappijen waar wij rechtstreeks schadeauto’s van ontvangen om daar vervolgens de auto onderdelen van te demonteren.

Ons merkenpallet , is zeer divers en bestaat ook uit luxere automerken waarvan je de onderdelen tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt overnemen. Het actuele aanbod schadeauto’s en bijbehorende onderdelen kun je direct online bekijken of door bij ons langs te komen. Aangezien ons assortiment dagelijks verandert raden wij je aan om snel je slag te slaan zodra je jouw keuze hebt gemaakt!

Doordat wij zeer nauwkeurig een database bijhouden van ons assortiment kunnen wij je alles over onze schadeauto’s en auto onderdelen vertellen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het bouwjaar
  • De exacte aard van de schade
  • Specificaties van alle auto onderdelen
  • De huidige kilometerstand

De schadeauto is uiteraard volledig gevrijwaard op het moment dat wij de onderdelen hiervan aanbieden.

Naast gebruikte onderdelen van schadeauto’s kopen wij wereldwijd ook nieuwe auto-onderdelen in tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor kunnen wij een zo compleet mogelijk assortiment auto-onderdelen aanbieden.

Ook voorzien wij je graag van tips en adviezen. Schadeauto’s demonteren en recyclen is immers ons vak! Wil je daarom meer weten over de inkoop van schadeauto’s of verkoop van gebruikte en nieuwe auto onderdelen? Neem dan vandaag nog contact. met ons op. Wij helpen je graag verder!


Nieuw vrijwaring procedure